Η Δέσμευσή μας για τη Βιωσιμότητα

Δεσμευόμαστε να ενεργούμε υπεύθυνα απέναντι στο περιβάλλον, τους ανθρώπους και την κοινότητα.

Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε μπει σε πορεία βιωσιμότητας ακολουθώντας μια προσέγγιση 360° που περιλαμβάνει όλα τα συστατικά που οδηγούν στη διαμόρφωση των προϊόντων μας και αυτό δημιούργησε το έργο “We Care” του ομίλου Bolton στον οποίο ανήκουμε.

Συγκεκριμένα η εταιρεία Bolton Manitoba τηρεί την εθελοντική πρωτοβουλία βιωσιμότητας του AISE, που περιλαμβάνει τη βιομηχανία κατασκευαστών απορρυπαντικών στην Ευρώπη, χάρη στην οποία αναλύεται ολόκληρος ο κύκλος ζωής του προϊόντος.

Από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή μέχρι την κατανάλωση πόρων, από την οικολογική απόδοση των προϊόντων, μέχρι την ασφάλεια και την αποδοτικότητα των εργοστασίων.

Η συμμετοχή στο έργο αποτελεί όχι μόνο μια συγκεκριμένη δράση που αποδεικνύει τη δέσμευση της Bolton Manitoba για συνεχή βελτίωση όσον αφορά τη βιωσιμότητα, αλλά και μια ενθάρρυνση για τους καταναλωτές, οι οποίοι χάρη στην πιο υπεύθυνη χρήση των προϊόντων μπορούν να ελαχιστοποιήσουν τη σπατάλη πόρων.

$ft_image['alt'];

Για το Overlay, η φροντίδα του πλανήτη είναι σημαντική! Για το λόγο αυτό, όλα τα μπουκάλια καθαριστικών σε μορφή αντλίας της σειράς Overlay express είναι πιο βιώσιμα επειδή κατασκευάζονται από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό.

$ft_image4['alt'];