Η ιστορία

Από το 1971 το Overlay είναι ο σύμμαχός σας στην καθημερινή φροντίδα του σπιτιού, προσφέροντας συγκεκριμένες ποιοτικές λύσεις για κάθε επιφάνεια του σπιτιού σας.

1971

Η μάρκα Overlay γεννιέται

Κυκλοφορεί για πρώτη φορά το προϊόν Overlay Φροντίδα και Γυάλισμα για τα έπιπλα σε μορφή σπρέι.

The 80s

Η σειρά Overlay ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

Λανσάρισμα επιπλέον προϊόντων καθαρισμού και γυαλίσματος όπως το Overlay Υγρή παρκετίνη και Overlay Λάτρα.

1999

ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Από τη συνεχή προσπάθεια των ερευνητικών εργαστηρίων δημιουργείται η πρώτη σειρά καθαριστικών σε μορφή αντλίας και το Overlay 1000 Πλύσεις γίνεται ο καθημερινός σύμμαχος στον καθαρισμό του σπιτιού, με λύσεις για τη φροντίδα κάθε επιφάνειας.

2014

Το Overlay γίνεται express!

Ανταποκρίνοντας στις νέες ανάγκες των καταναλωτών, γεννήθηκε η σειρά Overlay express, η οποία εμπλουτίστηκε με τα χρόνια με συγκεκριμένα προϊόντα για όλες τις επιφάνειες, σχεδιασμένα να εξοικονομούν χρόνο και να προσφέρουν καθαριότητα χωρίς κόπο.

2020

Overlay express Για όλες τις επιφάνειες & Overlay Home Protection Απολυμαντικά προϊόντα

Λανσάρονται τα προϊόντα Overlay express για όλες τις επιφάνειες, σε μοναδικά αρώματα, που χαρίζουν γρήγορο στέγνωμα και δεν χρειάζονται ξέβγαλμα.

Την ίδια χρονιά η οικογένεια Overlay μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με την προσθήκη τριών απολυμαντικών προϊόντων προσφέροντας στους καταναλωτές καθαριότητα και απολύμανση με την εγγύηση της αποτελεσματικότητας του Overlay.

2022

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Με περισσότερο σεβασμό για το περιβάλλον χάρη στις νέες συσκευασίες από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό μπουκάλι.